Indien je na het festival geen zin hebt om nog de rit naar huis te maken, dan stellen wij u graag enkele mogelijkheden voor:

Camping Eureka - Bloemenduin
De campings Eureka en Bloemenduin liggen vlakbij het centrum van Koksijde-Bad en zijn ook op wandelafstand van het strand te situeren (beide zo'n 800 meter). De omgeving leent zich trouwens uitstekend tot wandelen, fietsen, mountain-biken, etc ... gezien de campings midden in een duinengebied liggen. Op loopafstand vindt u bakkers, slagers en voedingswinkels.
Bezoek hun website.


La Rose Des Sables
Dit volledig vernieuwde vakantieverblijf ligt in een prachtige en rustige villawijk in Oostduinkerke, met de rug tegen de onmetelijke duinen. Het strand en het shopping-centrum liggen op wandelafstand. Het is de ideale uitvalsbasis voor verrassende ontdekkingstochten naar het Spaanse Veurne, naar het middeleeuwse Brugge of een tocht langs België's kleinste stroom de Ijzer ...
Bezoek hun website.


Apropos
Even buiten het centrum van Koksijde-Bad, vinden we de villa van Karl Suber en Els Verdoolaege, een jong West-Vlaams horecakoppel. De rijzige kustvilla, die dateert van 1938, herbergt nu, behalve hun privé-woning ook een restaurant en drie comfortabele gastenkamers.
Bezoek hun website.